Collarspace.com

LsH

LsH - photo 1

Friends:
VinceNLJubilee79subje86onderdanigvr
Daddy Dom...

In het dagelijks leven ben ik een rustig persoon. Meestal wel lief en geduldig; als ik iemand mag sta ik daar ook altijd voor klaar als er iets is.

Naast die heel rustige en lieve kant is er ook een totaal andere kant die meestal goed verborgen blijft. Maar deze kant brengt me wel hier op deze site… Ook als D ben ik rustig en geduldig, maar met duidelijke grenzen. Wil best voor je zorgen, maar dan moet je ook wel luisteren. Doe je dat niet, dan kan ik behoorlijk pittig uit de hoek komen om je weer snel naar je hoekje terug te sturen. Stiekem kan ik dan ook best sadistisch zijn en er van genieten je dan flink onderhanden te nemen.

BDSM is voor mij geen spelletje (voor in de slaapkamer) maar is echt een belangrijk onderdeel in een relatie voor mij. Met Mijn DaddyD gevoelens wil ik je graag helpen, je sturen zodat je je dagelijkse dingen doet en anders volgt er straf.

Van mij mag je best een beetje protesteren, het hoeft beslist geen ja en amen te zijn, dat maakt het spel leuk. Wel moet je in staat zijn jezelf over te kunnen geven; als ik regels stel voor je eigen best dan verwacht ik ook dat jij je daarvoor inzet.

Ben jij als subje op zoek naar een D die je begrijpt, die voor je zorgt en die je straft waar nodig... neem dan de moeite om me even een berichtje te sturen en dan zien we wel waar het toe leid.
petkit
 
 Age: 52
  Arkansas